Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Немога да ви разбера нещо, под вола теле търсите. Който има желание за даден автомобил ходи на място и преценя. Другия вариант е да разпиташ тук там за автомобила колкото да прецениш дали си струва да пътуваш до местонахождението му, но мнения на хора които са го виждали и чували наживо, всичко друго е само разтегляне на локуми. Ама тя това имала пък то не било серийно за нея, айде сега, човека може да си е правил генерация по свой вкус, защо трябва това да е някакъв минус, а и това е една тръба дявол да го вземе, винаги можеш да си я преправиш.
    Колега, уважавам мненията ти по форума и съм с добри впечатления от тях.
    Първо ми е много далеч, за да ходя да я гледам лично, нали това е идеята на тази тема, пуснах я тук, ако някой я е гледал да каже какво е видял. Също така интереса ми все още не е толкова сериозен, за да се вдигна да я гледам на живо.
    Второ относно локумите това са писаници на други хора, аз знам, че генерация, спирачки, Q4 всичко в тази кола е серийно и оригинално изглежда в този вид и не би трябвало тези неща да са обект на коментар.
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
    DUCATI Monster
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Баце, сигурно се сещаш, че ако 10 човека гледат един автомобил ще получиш 10 различни мнения, всичко е субективно. Затуй най-добре е да я видиш лично.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Да де, това е идеята на темата, не да си комемтираме по обявата какво има и какво не, то това се вижда и от снимките. Някой ако я е гледал нека сподели на колегата има ли нещо общо с обявата и впечатления, т.е. струва ли си да се бие път или не.
        Пс Аз като избирах моята последната звъннах на един познат да отиде да я погледне и да каже дали си струва да бия път, е струваше си, нищо че е в раздел продава заради пуститет 159-ки, но това е друга тема.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          Да, аз съм общак и возя само цимент и теракол.
          Все ми е тая как би изглеждала като се натовари, просто питах дали има вариант да се свали, защото афтърмаркет пружини и амортисьори за Q4-ките не съм виждал.
          Имах предвид 4 човека + багаж в багажника.Само изказах мнение от моята гледна точки ти си изказал от твоята !Това е всичко
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
            Баце, сигурно се сещаш, че ако 10 човека гледат един автомобил ще получиш 10 различни мнения, всичко е субективно. Затуй най-добре е да я видиш лично.
            Точно! Плюс това по някакви си снимки с ниска резолюция нищо няма да разбереш. За пореден път се убедих тая сутрин...

Comment

• Има обективни и субективни мнения за дадена кола. Неща като неработещи бутони на ел. стъкла, незагряване или чек енджин лампа са обектинвни неща, че даден автомобил има проблеми. Колко му е износен салона или каква му е боята/визията са преценка на всеки човек какво търси.

Един познат кара едно Ауди, което интериорно и екстериорно е пълен ужас, но откъм подръжка на елементите, които карат колата да работи и върви е 6-ца. Има хора, като майка ми например, които правят обратното.

Това, което аз смятам, че е най-добро за БГ, не си взимай кола, която е по-специално изпълнение. Даже и да има 2 елемента по-различни от стандартните версии, те точно най-вероятно ще ти създадат най-много мъки.
              Last edited by SnapLackOfTraction; d.m.y г., 01:01.
              '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                Баце, сигурно се сещаш, че ако 10 човека гледат един автомобил ще получиш 10 различни мнения, всичко е субективно. Затуй най-добре е да я видиш лично.
                То като при жените бе ...
                ... и никой не се изказа дет е имал, или поне карал такава кола...бля, бля....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Ходи я взимай, после ще помагаме, ама ти ще плащаш

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    Ходи я взимай, после ще помагаме, ама ти ще плащаш
                    ))...имам един приятел...като се напие ми се обажда и вика...ае ходим по курви, ама ти ще плащаш....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Тук в случая за мен няма да има курва. Но човекът вече се е навил - каквото и да му говорим по-добре е да я види отколкото после да съжалява, че не я е видял

Comment

• Здравейте, тази събота и неделя мисля да ходя да гледам разни коли и съм си харесал ей тези алфи (GT):
                        Алфа ГТ 1
                        Алфа ГТ 2

Дали някой ги е вжидал и има впечатления да сподели? Впечатления само от обявите също са добре дошли. На мен първата ми харесва повече и ми е чудно защо 2та е толкова скъпа предвид че е от 2004, може би заради кожения салон, може би е по потдържана, нямам идея.

Също къде ме бихте посъветвали да закарам на преглед преди покупка (за София става въпрос). Някой от форумните сервизи (има ли значение в кой точно) или в официалния сервиз ?
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Първата е скъпа и постна откъм екстри. Аз бих я пропуснал. Иначе виж форумните сервизи. В който и да идеш, ще ти кажат как е колата. Официалния сервиз можеш да го задраскаш перманентно от списъка - не става!
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Най-добре закарай и двете в някой сервиз и която е в по-добро техническо състояние взимай нея.

Кожата не за всеки е "плюс", заради по-сложната поддръжка, зимата е студена, лятото запарява (въпреки перфорациите). Мултиволана вече много го обичам, но винаги можеш да си добавиш.
                            Тази, която е 2007г. би трябвало да е фейслифт, но тя не е, така че или не е това годината или е от последните преди фейса.
                            За тези пари колите трябва да са в добро състояние, но това можеш да провериш само на живо.
                            Успех!
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                            DUCATI Monster
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Втората наистина има доста повече екстри, но като се вгледам ми изглежда че предната броня е кърпена - като че ли има разни винтове в ляватаз и средната част под решетката.

Има ли нещо специфично дето трябва да се гледа при ГТ-то или е като при всеки друг дизелов автомобил?
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщение
                                Втората наистина има доста повече екстри, но като се вгледам ми изглежда че предната броня е кърпена - като че ли има разни винтове в ляватаз и средната част под решетката.

Има ли нещо специфично дето трябва да се гледа при ГТ-то или е като при всеки друг дизелов автомобил?
                                Има, като на всяка стара кола

Comment

Working...
                                X